feest | gadgets | trends

2 dubbelwandige espresso kopjes

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek 2 dubbelwandige espresso kopjes (2-dubbelwandige-espresso-kopjes6368)

In Italië weten ze hoe je espresso moet drinken, maar ook hoe je espresso kopjes moet maken! Deze espresso kopjes zijn duidelijk ontworpen door de ervaren Italianen. De dubbele wand geeft deze kop een speciale look die je niet vaak ziet. Natuurlijk kan je meer dan alleen espresso in deze prachtige set schenken. Bovenal kan je zulke kopjes niet vaak genoeg uit de kast halen! Specificaties : Materiaal : Glas Dubbele wand voor speciaal effect Afmetingen Kopje : 7cm x 6cm Afmeting Schotel Ø : 13cm Gewicht Kopje : 60gr Gewicht Schotel : 50gr  EUR: 24.95

Andere producten uit deze categorie

Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bingo Design Huisnummers

Artsound 75W Speakerset

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Artsound 75W Speakerset

 Gadgets & Trends

Op Gadgetsentrends.nl vindt U o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (gadgets | trends)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties