feest | gadgets | trends

2.4 GHz Wireless Multimedia Keyboard

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek 2.4 GHz Wireless Multimedia Keyboard (24-GHz-Wireless-Multimedia-Keyboard3147)

Heb je een prachtig media center of laptop aangesloten op je televisie, maar struikelt iedereen in huis over de wirwar van kabels in je huiskamer? Met dit draadloze keyboard zijn die ergernissen allemaal voorbij! Het keyboard is een handzaam, draadloos, alles-in-één keyboard dat fungeert als multimedia afstandsbediening. Een media center dat op de televisie is aangesloten, kan eenvoudig op afstand met dit keyboard aangestuurd worden. Het draadloze keyboard heeft een nauwkeurige, geïntegreerde touchpad. Ook zijn sneltoetsen aanwezig die ervoor zorgen dat applicaties met één druk op de knop geactiveerd worden. Dat zorgt ervoor dat het keyboard het draadloos spelen van games op de PC, surfen op Internet, maar ook het typen van e-mails eenvoudig mogelijk maakt. Installeren van software of drivers is helemaal niet nodig. Het inpluggen van de meegeleverde dongel volstaat om dit all-in-one keyboard direct te gebruiken. Het signaal dat het keyboard uitzendt gaat gemakkelijk door muren en deuren heen. Zelfs als de computer zich in de studeerkamer bevindt, kan de dit keyboard in de huiskamer gebruikt worden.Met de sneltoetsen voor afspelen, scrollen en volume geeft het keyboard het media center of laptop commando's, waardoor het bekijken van een YouTube filmpje of je vakantiefoto's op je televisie kinderspel is. En dat natuurlijk allemaal volledig draadloos! Het keyboard heeft dezelfde mogelijkheden als een standaard toetsenbord, maar is mede door de sneltoetsen en de geïntegreerde touchpad beter uitgerust voor gebruik op de bank of op schoot. Vanaf nu komt jouw mediacenter pas echt tot leven met deze super handzame keyboard!Kenmerken : - Alles-in-één handzaam draadloos keyboard met geïntegreerde touchpad- Plug & Play- Bereik: afhankelijk van lokale omstandigheden (werkt met RF in 2.4GHz)- USB ontvanger die gemakkelijk op te bergen is onder het toetsenbord - Voltage in gebruik: 2.0 - 3.0 V- Batterijduur: meer dan 50 uur bij constant gebruik- Batterij: 2 x AAA (Alkaline of Ni-MH)- Besturingsysteem: PC: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Windows 7 Mac: OS X (v1.02 of latere versies) Linux- Kleur: zwart- 2.4 GHz Draadloos technologie- 88-toetsen layout- Glidepoint touchpad met 2 knoppen- Uitklapbare steunen- Garantie: 2 jaarMultimedia Hot Keys:- Home- Zoeken- Favorieten- Email- Volume Volume +- Stop- Play/PauseSpecificaties:- Effectieve afstand: 8 - 10 m - Touchpad resolutie: 300 dpi- Afmeting : Dikte 1.30cm / Breedte: 31cm / Hoogte 22.5cmEUR: 59.95

Andere producten uit deze categorie

Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bingo Design Huisnummers

Artsound 75W Speakerset

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Artsound 75W Speakerset

 Gadgets & Trends

Op Gadgetsentrends.nl vindt U o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (gadgets | trends)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties