feest | gadgets | trends

3 in 1 Multi-Cubic set

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek 3 in 1 Multi-Cubic set (3-in-1-Multi-Cubic-set2793)

Een fantastische witte 11 delige multifunctionele set bestaande uit :- 4 x Vierkante keramieke waterdichte bakjes- 1 x Ronde beker- 4 x Choco fondue vorkjes met verschillende kleurtoppen- 1 x Waxine kaars - 1 x Waxine houder (porcelein)- 1 x Metalen rek (hoog/laag omkeerbaar)Eigenlijk een Chocoladefondue en/of Chipsdipset en/of kruidentuin in 1 !Wij leveren de set incl. vier vorkjes en waxinelichtje in porceleinen houder.Geleverd in een mooie kadodoos. Een mooi geschenk voor alle feestdagen. Ideaal als belangrijk onderdeel in een kerstpakket.EUR: 29.95

Andere producten uit deze categorie

Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bingo Design Huisnummers

Artsound 75W Speakerset

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Artsound 75W Speakerset

 Gadgets & Trends

Op Gadgetsentrends.nl vindt U o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (gadgets | trends)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties