feest | gadgets | trends

Beddy Buddie Bij

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Beddy Buddie Bij (Beddy-Buddie-Bij3467)

Toegegeven ze geven geen honing. Maar ze ruiken wel heerlijk !Stop simpelweg de complete bij in de magnetron en warm hem in slechts 2 minuten op voor c.a. 1 uur warmtegenot. Dit revolutionaire product is gevuld met speciale warmtehoudende korrels en een snufje lavendel geur. Deze knuffelbij is zeer gebruiksvriendelijk en veiliger als de "ouderwetse" waterkruik omdat er helemaal geen heet water meer aan te pas komt. De bij kan duizenden keren opnieuw opgewarmd worden en met de juiste zorg kan het voor jaren warmte comfort zorgen. Verfris de knuffeleend regelmatig met enkele druppels lavendel olie voor een blijvend heerlijke geur.Specificaties :- Hoogte c.a. 35 cm- Breedte c.a. 24 cm- Bevat speciaal behandelde granen- Heerlijk aroma van lavendel - Opwarmen in de magnetron voor 2 minuten - Blijft warm voor c.a. 1 tot 2 uur Let op: - De bijen zijn alleen ontwikkeld om door volwassenen opgewarmd te worden. - Probeer de bij nooit te verhitten in een conventionele oven. - De bij mag niet oververhitten. - Altijd zeker stellen dat de bij niet te warm is voordat het aan een kind wordt gegeven.EUR: 19.95

Andere producten uit deze categorie

Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bingo Design Huisnummers

Artsound 75W Speakerset

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Artsound 75W Speakerset

 Gadgets & Trends

Op Gadgetsentrends.nl vindt U o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (gadgets | trends)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties