feest | gadgets | trends

ELHO Pure Soft Round High Wit

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek ELHO Pure Soft Round High Wit (ELHO-Pure-Soft-Round-High-Wit4008|1)

 Bloemen en planten geven uw huis nog meer schoonheid.Groen geeft meer dynamiek en maakt uw interieur compleet. 'Het tijdloze design en de lifestyle kleuren van Pure laten u eindeloos combineren in ieder type interieur. In showrooms en bij bedrijven is het erg mooi om bijvoorbeeld een set van verschillende maten naast elkaar te plaatsen of op een zuil voor een nog opvallender object.Afmetingen:Pure® Soft Round High 30 = Hoogte 52cm, Diameter 30cm, Volume 9 literPure® Soft Round High 35 = Hoogte 61cm, Diameter 35cm, Volume 14, 5 literPure® Soft Round High 40 = Hoogte 70cm, Diameter 40cm, Volume 20 literPure® Soft Round High 50 = Hoogte 90cm, Diameter 50cm, Volume 38 liter Is uw Pure een beetje vies? Maak deze dan schoon met een zachte borstel en indien nodig met water en milde zeep.  EUR: 49.95

Andere producten uit deze categorie

Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bureauklem voor Thrustmaster racestuur

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Bingo Design Huisnummers

Artsound 75W Speakerset

Op Planten in de tuin is alles over feest te vinden: waaronder gadgets | trends en specifiek Artsound 75W Speakerset

 Gadgets & Trends

Op Gadgetsentrends.nl vindt U o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (gadgets | trends)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties