gadgets | verlichte bloempotten

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte bloempotten en specifiek Bingo Design Huisnummers (Bingo-Design-Huisnummers4699|2)

Deze opvallende mooie design huisnummers zijn door hun vorm en voorkomen volkomen tijdloos. We kennen die standaard metalen zwarte huisnummers op een wit plaatje nu wel ! Het slanke ontwerp van deze plastic figuren biedt een scala aan toepassingsmogelijkheden, zowel als huisnummer of als het nummer van een parkeer plek. Afmetingen : Hoogte: 45 cm Dikte: 8 cm Breedte: Cijfer1 : 23 cm Cijfer 7 : 33 cm Overige Cijfers 35 cm  Levertijd :      Deze huisnummers worden speciaal op bestelling geproduceerd. Houdt u daarom rekening met een levertijd van c.a. 4 weken. Betaling uitsluitend vooraf en zonder recht op retour.    EUR: 69.95

Andere producten uit deze categorie

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte bloempotten en specifiek Bingo Design Huisnummers

 Gadgets & Trends

Op Gadgetsentrends.nl vindt U o.a. de nieuwste en leukste (soms zelfs handige) gadgets, de mooiste woonaccessoires, maar ook de beste audio-/videosystemen en keukenapparatuur, de lekkerste champagnes en likeuren, de mooiste (LED) Verlichting en alleen het allernieuwste op het gebied van Computerhardware en Games.

Het Gadgetsentrends.nl team is continu bezig om de nieuwste gadgets en de laatste trends voor uw bezoekers te verzamelen, beurzen te bezoeken, diensten, horeca en adventures te testen. Al hun bevindingen zijn te vinden bij hun features & reviews.

Gadgetsentrends.nl staat garant voor kwaliteit en service voor al haar producten.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (verlichte bloempotten)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties