gadgets | verlichte bloempotten

Betonnen Bloembak Adamo

Op Planten in de tuin is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte-bloempotten en specifiek Betonnen Bloembak Adamo (Betonnen-Bloembak-Adamo7213|2)

Voortaan maakt u van elk terras, balkon of plein een groene sfeervolle omgeving. Want een stukje 'levend' draagt bij aan een positief leefklimaat. Een omgeving waar men zich optimaal op zijn gemak voelt en waar mensen graag verblijven. Of u nu een dakterras heeft of een verharde achtertuin, met de planten- en boombakken van polymeerbeton creëert u in een mum van tijd een prachtig stukje groen. Ook op balkon, terras, plein, of andere openbare ruimte bieden deze planten- en boombakken een snelle en vandalismebestendige oplossing. Voortaan maakt u elke betonstrook tot uw eigen groene stukje natuur. Specificaties: Afmetingen: 1000 x 1000 x 800 mm ( L x B x H ) Beschikbare kleuren: Kiezel Wit Beton, Antraciet Zwart Beton, Grijs Beton. Gewicht: 292kg. Inhoud: 700L. Materiaal: Ultra Hoge Sterkte Beton. Kenmerk: Buitengebruik. Levertijd +/- 3 weken.


merk: World of Flowerpots
levertijd: 1 dag(en)
verzendkosten: � 6.95

EUR: 999.95

Andere producten uit deze categorie

Bingo Design Huisnummers

Op Planten in de tuin is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte bloempotten en specifiek Bingo Design Huisnummers

ELHO Pure Soft Round High Wit

Op Planten in de tuin is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte bloempotten en specifiek ELHO Pure Soft Round High Wit

 Gadgets & Trends

Dé Specialist in verlichte en onverlichte potten! Potten voor binnen en buiten, bestand tegen UV-licht en watervast, met LED of spaarlamp, van klein tot een enorme 2 meter! Ze kunnen gevonden worden op VerlichteBloemPotten.nl.

Naast potten hebben zij tevens een ruim assortiment verlichte Tuinobjecten zoals kubussen om op te zitten of als bijzettafel, olielampen en windlichten van de Deense Designmerken MENU en HERSTAL en exclusieve LED lampjes voor op de gezellige tuintafels.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (verlichte-bloempotten)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties