planten | homemeetsnature

Aardbeienplant (Fragaria)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Aardbeienplant (Fragaria) (Aardbeienplant-Fragaria3BL90685)

Aardbeienplant (Fragaria)Er bestaan vele verschillende soorten Aardbeien, maar er zijn maar weinig soorten die gebruikt worden door de professionele kwekers. Het doordragende karakter zorgt voor verse aardbeien gedurende de hele zomer.Het gewicht van de aardbei zorgt ervoor dat de plant niet van de grond komt, de rankvormige bloei maakt ruimte voor de aardbeien. De Fragaria is doordragend en voorziet meermaals per jaar in vruchten.De aardbeiplanten gedijen voor aardbei productie gedijen het beste in een pot, zodat de vruchten de grond niet raken. Dit houdt de vruchten schoon en voorkomt rotting. De vruchten kunnen ook op een beetje van stro schoon blijven, echter dient men dan de stro meermaals te verversen. Voor de standplaats geldt, hoe meer zon, hoe meer vruchten.Bloemkleur: Roze / RoodEetbare vruchten: JaDiameter van de pot is 10, 5 cm en de uitleverhoogte bedraagtEUR: 6.75

Andere producten uit deze categorie

Wisteria sinensis (Blauweregen)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Wisteria sinensis (Blauweregen)

Dracaena Pleomele Anita 110 cm (Drakenbloedboom)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Dracaena Pleomele Anita 110 cm (Drakenbloedboom)

Strelitzia nicolai (120-160) - Toef

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Strelitzia nicolai (120-160) - Toef

 Home meets nature

Meer sfeer met kamerplanten en bloempotten? Homemeetsnature.nl beschikt over een ruim assortiment aan (exclusieve) kamerplanten , bloempotten, plantenbakken, zuilen en diverse accessoires. Een mooi assortiment tegen gunstige prijzen.

Home meets nature staat voor:
- Kwaliteit in assortiment en service.
- Kennis; door jarenlange ervaring als kweker en handelaar beschikt het team van Homemeetsnature.nl over veel kennis waarmee u als klant uitstekend kan worden geholpen.
- Breed assortiment bijzondere (groene) kamerplanten voor een betaalbare prijs.
- Uitgebreide verzorgingsinformatie van kamerplanten op de website.
- Alle kamerplanten rechtstreeks vers van de kweker, absoluut geen voorraad!
- Topkwaliteit (handgemaakte) bloempotten en plantenbakken voor een betaalbare prijs.
- Breed en diep assortiment bloempotten gemaakt van kunststof, keramiek of metaal in gangbare maten verkrijgbaar.
- Gevarieerd assortiment topkwaliteit zuilen om uw bloempotten op te plaatsen.
- Breed assortiment decoratieve materialen waarmee u zelf uw bloempotten kunt opmaken.
- Snelle levering vanaf 2 werkdagen. Lijkt niet snel, maar is dat wel degelijk, aangezien alle producten zelf vers bij de kweker worden uitgezocht.
- Bepaalt u liever zelf op welke dag uw bestelling bezorgd wordt? Geen probleem, ook dat is mogelijk.
- Betaalgemak door veilig betalen met Ideal of Creditcard vanuit uw vertrouwde bankomgeving.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Home meets nature (homemeetsnature)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties