planten | homemeetsnature

Actinidia del. Jenny (Kiwi)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Actinidia del. Jenny (Kiwi) (Actinidia-del-Jenny-KiwiDT32-637)

Actinidia del. 'Jenny' (Kiwi)Van oorsprong komt de Actinidia Jenny 'Kiwi' uit Nieuw Zeeland. Deze Kiwi is een in de wintermaanden bladverliezende fruit- en klimplant met lichtgroen blad en witte bloemen.De Kiwi bloeit in de periode juni-juli en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Kiwi uitgroeien tot een hoogte van maximaal 250 cm en een breedte van ca. 70 cm.De Kiwi gedijt uitstekend in de volle zon of halfschaduw. Gelieve de Actinidia Jenny 'Kiwi' buiten te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan -5 graden Celcius.Bijzonderheden: Eetbare vruchten.Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.Omdat deze plant door het jaar heen, veroorzaakt door seizoenen een wisselende uitstraling heeft is gebruik gemaakt van een sfeerfoto.EUR: 4.99

Andere producten uit deze categorie

Philodendron Red Congo - Bush

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Philodendron Red Congo - Bush

Capi Lux Pot bol IV zwart 54 Cm.

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Capi Lux Pot bol IV zwart 54 Cm.

Yucca elephantipes - 60-30

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Yucca elephantipes - 60-30

 Home meets nature

Meer sfeer met kamerplanten en bloempotten? Homemeetsnature.nl beschikt over een ruim assortiment aan (exclusieve) kamerplanten , bloempotten, plantenbakken, zuilen en diverse accessoires. Een mooi assortiment tegen gunstige prijzen.

Home meets nature staat voor:
- Kwaliteit in assortiment en service.
- Kennis; door jarenlange ervaring als kweker en handelaar beschikt het team van Homemeetsnature.nl over veel kennis waarmee u als klant uitstekend kan worden geholpen.
- Breed assortiment bijzondere (groene) kamerplanten voor een betaalbare prijs.
- Uitgebreide verzorgingsinformatie van kamerplanten op de website.
- Alle kamerplanten rechtstreeks vers van de kweker, absoluut geen voorraad!
- Topkwaliteit (handgemaakte) bloempotten en plantenbakken voor een betaalbare prijs.
- Breed en diep assortiment bloempotten gemaakt van kunststof, keramiek of metaal in gangbare maten verkrijgbaar.
- Gevarieerd assortiment topkwaliteit zuilen om uw bloempotten op te plaatsen.
- Breed assortiment decoratieve materialen waarmee u zelf uw bloempotten kunt opmaken.
- Snelle levering vanaf 2 werkdagen. Lijkt niet snel, maar is dat wel degelijk, aangezien alle producten zelf vers bij de kweker worden uitgezocht.
- Bepaalt u liever zelf op welke dag uw bestelling bezorgd wordt? Geen probleem, ook dat is mogelijk.
- Betaalgemak door veilig betalen met Ideal of Creditcard vanuit uw vertrouwde bankomgeving.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Home meets nature (homemeetsnature)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties