planten | homemeetsnature

Aglaonema Silver Bay 65 cm (Chinese Evergreen)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Aglaonema Silver Bay 65 cm (Chinese Evergreen) (Aglaonema-Silver-Bay-65-cm-Chinese-Evergreen4AGSBBU20HMN)

Aglaonema Silver Bay 65 cm (Chinese Evergreen)Diameter van de pot is 24 cm. De hoogte van de plant inclusief pot is ca. 65 cm.Deze plant is niet geschikt voor consumptie.De Aglaonema, prachtige plant in diverse bladkleuren beschikbaar. De Aglaonema is door de NASA bestempeld als sterk luchtzuiverend.Standplaats: De ideale temperatuur voor deze plant in tussen de 15 en 22 graden Celcius. Geef de plant een ( half) schaduwrijke standplaats, voorkom direct zonlicht. Plant is geschikt voor donkere plaatsen plaatsen zoals bijvoorbeeld de badkamer.Verzorgingstips: Houd de plant matig vochtig, niet te nat. Tijdens de de groei periode van maart t-m september iets meer water geven. Na september afbouwen. Geef van april tot september eens per 14 dagen wat plantenvoeding met het gietwater mee, dit gietwater moet bij voorkeur kalkarm zijn. (regenwater is kalkarm) Om de plant in conditie te hoEUR: 23.95

Andere producten uit deze categorie

Polyscias Roble vertakt (Hylant..)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Polyscias Roble vertakt (Hylant..)

Rhipsalis Pilocarpa (Hangplant)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Rhipsalis Pilocarpa (Hangplant)

Rhipsalis Ewaldiana (Hangplant)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Rhipsalis Ewaldiana (Hangplant)

 Home meets nature

Meer sfeer met kamerplanten en bloempotten? Homemeetsnature.nl beschikt over een ruim assortiment aan (exclusieve) kamerplanten , bloempotten, plantenbakken, zuilen en diverse accessoires. Een mooi assortiment tegen gunstige prijzen.

Home meets nature staat voor:
- Kwaliteit in assortiment en service.
- Kennis; door jarenlange ervaring als kweker en handelaar beschikt het team van Homemeetsnature.nl over veel kennis waarmee u als klant uitstekend kan worden geholpen.
- Breed assortiment bijzondere (groene) kamerplanten voor een betaalbare prijs.
- Uitgebreide verzorgingsinformatie van kamerplanten op de website.
- Alle kamerplanten rechtstreeks vers van de kweker, absoluut geen voorraad!
- Topkwaliteit (handgemaakte) bloempotten en plantenbakken voor een betaalbare prijs.
- Breed en diep assortiment bloempotten gemaakt van kunststof, keramiek of metaal in gangbare maten verkrijgbaar.
- Gevarieerd assortiment topkwaliteit zuilen om uw bloempotten op te plaatsen.
- Breed assortiment decoratieve materialen waarmee u zelf uw bloempotten kunt opmaken.
- Snelle levering vanaf 2 werkdagen. Lijkt niet snel, maar is dat wel degelijk, aangezien alle producten zelf vers bij de kweker worden uitgezocht.
- Bepaalt u liever zelf op welke dag uw bestelling bezorgd wordt? Geen probleem, ook dat is mogelijk.
- Betaalgemak door veilig betalen met Ideal of Creditcard vanuit uw vertrouwde bankomgeving.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Home meets nature (homemeetsnature)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties