planten | homemeetsnature

Aglaonema Silver bay (Hylant)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Aglaonema Silver bay (Hylant) (Aglaonema-Silver-bay-Hylant710)

De Aglaonema geniet bij voorkeur een schaduwrijke standplaats, voorkom direct zonlicht. Plant is geschikt voor donkere plaatsen plaatsen. De ideale temperatuur voor de Aglaonema is 15 tot 22 graden Celcius.Water: Hylanten watergeven is echt heel eenvoudig. Op de gratis meegeleverde watermeter zijn 3 waterniveaus aangegeven, waaronder minimum en maximum. Zorg ervoor dat het waterniveau niet onder het minimum tercht komt. Op welke wijze de watermeter dient te worden geinstalleerd is te lezen in onze eenvoudige handleiding Hylanten welke met uw bestelling zal worden meegeleverd. Gelieve de plant 1x per 2 maanden vloeibare Hylantenvoeding meegeven.Optionele accessoires: Kunststof inzethoezen, Watermeter (bij elke plant ontvangt u er 1 gratis), Hydrokorrels, Hylanten voeding. Bij deze hylant ontvangt u geheel kosteloos onze handleiding Hydrocultuur. Deze plant is niet geschikt voor consumptie.EUR: 24.00

Andere producten uit deze categorie

Polyscias Roble vertakt (Hylant..)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Polyscias Roble vertakt (Hylant..)

Rhipsalis Pilocarpa (Hangplant)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Rhipsalis Pilocarpa (Hangplant)

Tradescantia zebrina purple (hangplant)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Tradescantia zebrina purple (hangplant)

 Home meets nature

Meer sfeer met kamerplanten en bloempotten? Homemeetsnature.nl beschikt over een ruim assortiment aan (exclusieve) kamerplanten , bloempotten, plantenbakken, zuilen en diverse accessoires. Een mooi assortiment tegen gunstige prijzen.

Home meets nature staat voor:
- Kwaliteit in assortiment en service.
- Kennis; door jarenlange ervaring als kweker en handelaar beschikt het team van Homemeetsnature.nl over veel kennis waarmee u als klant uitstekend kan worden geholpen.
- Breed assortiment bijzondere (groene) kamerplanten voor een betaalbare prijs.
- Uitgebreide verzorgingsinformatie van kamerplanten op de website.
- Alle kamerplanten rechtstreeks vers van de kweker, absoluut geen voorraad!
- Topkwaliteit (handgemaakte) bloempotten en plantenbakken voor een betaalbare prijs.
- Breed en diep assortiment bloempotten gemaakt van kunststof, keramiek of metaal in gangbare maten verkrijgbaar.
- Gevarieerd assortiment topkwaliteit zuilen om uw bloempotten op te plaatsen.
- Breed assortiment decoratieve materialen waarmee u zelf uw bloempotten kunt opmaken.
- Snelle levering vanaf 2 werkdagen. Lijkt niet snel, maar is dat wel degelijk, aangezien alle producten zelf vers bij de kweker worden uitgezocht.
- Bepaalt u liever zelf op welke dag uw bestelling bezorgd wordt? Geen probleem, ook dat is mogelijk.
- Betaalgemak door veilig betalen met Ideal of Creditcard vanuit uw vertrouwde bankomgeving.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Home meets nature (homemeetsnature)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties