planten | homemeetsnature

Ficus Lyrata op stam (Hylant)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Ficus Lyrata op stam (Hylant) (Ficus-Lyrata-op-stam-Hylant545448154)

Een Ficus kan zowel op een lichte als op een half-lichte plek staan. Zorg er wel voor dat de plant niet in het directe zonlicht wordt geplaatst tijdens de hete zomermaanden. Wanneer u eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam om de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie. Groeit de Ficus teveel naar een richting dan kunt u hem natuurlijk draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk.Water: Hylanten watergeven is echt heel eenvoudig. Op de gratis meegeleverde watermeter zijn 3 waterniveaus aangegeven, waaronder minimum en maximum. Zorg ervoor dat het waterniveau niet onder het minimum tercht komt. Op welke wijze de watermeter dient te worden geinstalleerd is te lezen in onze eenvoudige handleiding Hylanten welke met uw bestelling zal worden meegeleverd.EUR: 119.00

Andere producten uit deze categorie

Polyscias Perejil vertakt 90 cm. (Kamerplant)

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek Polyscias Perejil vertakt 90 cm. (Kamerplant)

2x Rhipsalis Cassuta in Pot Gracka white

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek 2x Rhipsalis Cassuta in Pot Gracka white

2x Hedera groen in Pot Gracka white

Op Planten in de tuin is alles over planten te vinden: waaronder homemeetsnature en specifiek 2x Hedera groen in Pot Gracka white

 Home meets nature

Meer sfeer met kamerplanten en bloempotten? Homemeetsnature.nl beschikt over een ruim assortiment aan (exclusieve) kamerplanten , bloempotten, plantenbakken, zuilen en diverse accessoires. Een mooi assortiment tegen gunstige prijzen.

Home meets nature staat voor:
- Kwaliteit in assortiment en service.
- Kennis; door jarenlange ervaring als kweker en handelaar beschikt het team van Homemeetsnature.nl over veel kennis waarmee u als klant uitstekend kan worden geholpen.
- Breed assortiment bijzondere (groene) kamerplanten voor een betaalbare prijs.
- Uitgebreide verzorgingsinformatie van kamerplanten op de website.
- Alle kamerplanten rechtstreeks vers van de kweker, absoluut geen voorraad!
- Topkwaliteit (handgemaakte) bloempotten en plantenbakken voor een betaalbare prijs.
- Breed en diep assortiment bloempotten gemaakt van kunststof, keramiek of metaal in gangbare maten verkrijgbaar.
- Gevarieerd assortiment topkwaliteit zuilen om uw bloempotten op te plaatsen.
- Breed assortiment decoratieve materialen waarmee u zelf uw bloempotten kunt opmaken.
- Snelle levering vanaf 2 werkdagen. Lijkt niet snel, maar is dat wel degelijk, aangezien alle producten zelf vers bij de kweker worden uitgezocht.
- Bepaalt u liever zelf op welke dag uw bestelling bezorgd wordt? Geen probleem, ook dat is mogelijk.
- Betaalgemak door veilig betalen met Ideal of Creditcard vanuit uw vertrouwde bankomgeving.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Home meets nature (homemeetsnature)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties