potterie | warentuin

3 stuks! 4 ophanghaken / crochets

Op Planten in de tuin is alles over potterie te vinden: waaronder warentuin en specifiek 3 stuks! 4 ophanghaken / crochets (3-stuks-4-ophanghaken--crochetsDROP5701701048456)

4 ophanghaken / crochets Juliana. Een mooie accessoire voor uw tuinkas van het merk Juliana! Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 3 stuks! 4 ophanghaken / crochets, dit komt uit het assortiment haken, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven. Maar dit artikel verkopen wij in dit geval in veelvoud van 3 stuks.


land: Nederland/Belgie

EUR: 42.99

Andere producten uit deze categorie

Bloempot Brussels orchidee hoog 12,5 cm wit elho

Op Planten in de tuin is alles over potterie te vinden: waaronder warentuin en specifiek Bloempot Brussels orchidee hoog 12,5 cm wit elho

Kunststof bloempot M Pastellila

Op Planten in de tuin is alles over potterie te vinden: waaronder warentuin en specifiek Kunststof bloempot M Pastellila

 Warentuin B.V.

Warentuin.nl is het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen. Warentuin.nl is ontstaan uit een samenwerking van 10 tuincentra, waardoor er veel kennis is over de producten die worden aangeboden. Bovendien betekent dit dat de klanten ook offline de producten kunnen bekijken. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat Warentuin.nl niet alleen het grootste, maar ook het beste online tuincentrum is!

Waarom Warentuin?
• Gratis bezorgd vanaf € 20,-;
• Experts uit de tuinbranche;
• Ruim assortiment;
Heb jij wel eens zaken gedaan met Warentuin B.V. (warentuin)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties