potterie | warentuin

Kunststof bloempot M Pastellila

Op Planten in de tuin is alles over potterie te vinden: waaronder warentuin en specifiek Kunststof bloempot M Pastellila (Kunststof-bloempot-M-PastellilaSCAN5996562905820)

Kunststof bloempot M Pastellila. Met deze bloempot van Oosterik home komt je plant pas echt tot zijn recht. Uit onze collectie potterie. Van het merk Oosterik Home maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kunststof bloempot M Pastellila, dit komt uit het assortiment nampook potten, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.


land: Nederland/Belgie

EUR: 3.19

Andere producten uit deze categorie

Elho Uni-schotel rond 25cm transparant

Op Planten in de tuin is alles over potterie te vinden: waaronder warentuin en specifiek Elho Uni-schotel rond 25cm transparant

Green basics balkonbak 80cm mild terra

Op Planten in de tuin is alles over potterie te vinden: waaronder warentuin en specifiek Green basics balkonbak 80cm mild terra

Pot inlay Lucas clear 0,3ltr

Op Planten in de tuin is alles over potterie te vinden: waaronder warentuin en specifiek Pot inlay Lucas clear 0,3ltr

 Warentuin B.V.

Warentuin.nl is het grootste online tuincentrum van Nederland, met een breed assortiment aan artikelen. Warentuin.nl is ontstaan uit een samenwerking van 10 tuincentra, waardoor er veel kennis is over de producten die worden aangeboden. Bovendien betekent dit dat de klanten ook offline de producten kunnen bekijken. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat Warentuin.nl niet alleen het grootste, maar ook het beste online tuincentrum is!

Waarom Warentuin?
• Gratis bezorgd vanaf € 20,-;
• Experts uit de tuinbranche;
• Ruim assortiment;
Heb jij wel eens zaken gedaan met Warentuin B.V. (warentuin)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties